GeoVisia add-ons

Uw buitenruimte nog eenvoudiger beheren met add-ons

GeoVisia bevat een scala aan functionaliteiten om inspecties en inventarisaties voor te bereiden en uit te voeren. Om bepaalde specifieke handelingen uit te voeren of processen te ondersteunen, ontwikkelt DataQuint add-ons op het GeoVisia platform. In onderstaand overzicht zijn de add-ons te vinden die op dit moment beschikbaar zijn.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

GeoVisia Add-on Moon

Met de GeoVisia add-on Moon is het mogelijk om de gegevens van Moon in GeoVisia of GBI van Antea Group te ontsluiten. Moon is een systeem van Montad, waarin de... Lees verder »

Beeldkwaliteit

Schouwen van de buitenruimte

Naast de standaard functionaliteit voor het opnemen van het areaal van de bronhouder van de buitenruimte, kan GeoVisia ook uitstekend worden ingezet voor het monitoren van de buitenruimte. De add-on... Lees verder »

SUF.weg

Globale visuele weginspectie met GeoVisia

Inspecteren volgens de CROW-standaard voor de globale visuele weginspectie kan ook eenvoudig worden uitgevoerd met GeoVisia!Inmiddels worden in Nederland de meeste weginspecties uitgevoerd met GeoVisia! Met de GeoVisia add-on SUF.weg... Lees verder »

3d

Een andere kijk op data

Standaard wordt de wereld van beheer in GIS ontsloten op een ‘platte’ kaart. Hierbij kijkt de gebruiker vanaf het bovenaanzicht letterlijk op de kaart en kan via het maken van... Lees verder »

Online Sync

Automatisch uw projecten online synchroniseren

Met GeoVisia is het mogelijk om binnen projecten voor te bereiden en met één of meerdere inspecteurs op pad te gaan en buiten de objecten in de openbare ruimte te... Lees verder »

Batchplotting

Automatisch het areaal geplot

Het gehele areaal plotten geeft menig gebruiker van GIS-systemen de nodige kopzorgen. Één grote plot of handmatig meerdere plotopdrachten meegeven? Met de add-on Batchplotting kan het gehele areaal geautomatiseerd geplot worden. De... Lees verder »