Moon

Eenvoudig Moon-gegevens ontsluiten

Met de GeoVisia addon Moon is het mogelijk om de gegevens van Moon in GeoVisia of GBI van Antea Group te ontsluiten. Moon is een systeem van Montad, waarin de gemeente en/of andere instanties hun openbare verlichting kunnen beheren. Tevens kunnen hier storingen worden gemeld door burgers en kan een monteur de status van een storing actueel bijwerken.

Actualiteit Add-on Moon (2) 20150608 De GeoVisia addon zorgt ervoor dat met één druk op de knop alle lichtmasten op de kaart worden getoond. Daarnaast worden ook actuele storingen zichtbaar, zodat de gebruiker snel naar deze locatie kan navigeren.

Door het openen van het paspoort van de lichtmasten uit Moon kunnen de administratieve gegevens van de lichtmasten worden opgevraagd. Ook kunnen hier de gegevens van de storing worden opgevraagd, waarbij onder andere de actuele status van de storing wordt getoond.

moon

Met twee snelle simpele acties kunnen alle gegevens vanuit Moon ook worden ontsloten in GeoVisia of GBI, waardoor alle medewerkers binnen uw organisatie bij deze data kunnen zonder te hoeven wisselen tussen verschillende pakketten. Neem voor meer informatie contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie. Uiteraard kunnen, indien gewenst, referenties aangeleverd worden van gebruikers over het gebruik van de GeoVisia addon in de praktijk.