Accountmanager België

Geplaatst door op 15 februari 2019

Wie zoeken we?

Ben jij de geboren accountmanager voor België? Heb jij werkervaring met de overheidsmarkt in België? Heb je wellicht al een netwerk in België en lijkt het je het leuk om dit in te zetten en verder uit te breiden? Gaat je hart sneller kloppen in een bruisende ICT-omgeving? Dan hebben wij wat moois voor je! Wij zijn op zoek naar een Accountmanager België. En niet zomaar de eerste de beste; wij zoeken dé man of vrouw die ons DNA moeiteloos met veel enthousiasme en met een flinke dosis kennis en creativiteit kan overbrengen bij onze klanten.

Wat doen wij?

Met ons gebruiksvriendelijk softwarepakket GeoVisia helpen wij gemeenten, aannemers en advies- en inspectiebureaus om de openbare ruimte in kaart te brengen en te houden. Voor een leefbare woon- en werkomgeving is een efficiënt beheer van de openbare buitenruimte noodzakelijk.

DataQuint is onderdeel van de Conxillium Group. Conxillium bestaat uit meerdere ondernemingen en heeft als gemeenschappelijke missie: het verbeteren van de betrouwbaarheid van de lokale overheid.

Wat ga je doen?

Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast en gedreven team: bestaande uit een salesmanager, drie Commercieel adviseurs en een medewerker binnendienst in Nederland. De Belgische markt is nog een vrije nieuw markt voor ons en hier mag jij je voor gaan inzetten. Volop kansen en uitdagingen dus! De eerste periode geven we je alle ruimte om onze organisatie, onze partners en onze software GeoVisia te leren kennen. Je bezoekt samen een aantal klanten in Nederland, daarna laten we je los in België! Je maakt zelf je afspraken en houd je planning hiervoor goed bij.

Je primaire doel is het aangaan en onderhouden van langdurige relaties met (potentiële) klanten. Uiteraard werk je met een omzetdoelstelling, maar klanttevredenheid vinden wij net zo belangrijk. Je klanten en prospects bedien je zowel binnen de gemeentelijke als de commerciële markt (advies- en inspectiebureaus, aannemers). Samen met de klant en je collega’s van de afdeling Projecten bedenk je het perfecte antwoord op de klantvraag. Deze verwerk je vervolgens tot een offerte waar de klant dolenthousiast van wordt en meteen ja op zegt.

Wat wij vragen:

Buiten zichtbaar enthousiasme, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen, verbindingskracht en een goed ontwikkeld gevoel voor (Belgische) humor. Verder vragen we nog het volgende van je:

* Je hebt HBO werk- en denkniveau;

* Je woont in het zuiden van Nederland of in België;

* Je hebt ruime ervaring als Accountmanager, fantastisch als je die hebt opgedaan in de Belgische markt.

* Softwareoplossingen zijn bekend terrein voor jou. Wellicht heb je dit al eerder verkocht?

* Onze doelgroepen zijn voor jou niet onbekend en spreken je aan.

* Je kan goed zelfstandig werken en weet je agenda efficiënt in te plannen.

Wij bieden jou:

* een geweldig team om mee te werken met veel vrijheid, zelfstandigheid en fun

* mogelijkheid om thuis te werken

* volop sparringsmogelijkheden met je collega’s

* zelden werk in het weekend

* een laptop en telefoon van de zaak en een goed pensioen

* interessant salaris van afhankelijk van je kennis en ervaring

* ruime carrièremogelijkheden

Werken bij DataQuint

Bij DataQuint maak je deel uit van een groeiende club van rond de 35 jonge IT-professionals. Korte lijnen, een informele sfeer en de bereidheid om elkaar én onze klanten te helpen zijn de belangrijkste kenmerken van onze organisatie.

Dit doen we vanuit een gaaf kantoor met een industriële look and feel in Rotterdam waar we samen met andere bedrijven van de Conxillium Groep werken. Conxillium bestaat uit acht bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor de lokale overheid.

Ben je enthousiast over deze functie?

Bel dan naar Viola Reijenga voor meer informatie (06-81287275) of mail je cv met een korte motivatie naar recruitment@conxillium.com

We hopen je snel te spreken!

Gerelateerde Berichten

Twitter wordt geladen