Analytics – 6 redenen waarom je eigenlijk niet zonder kan

Geplaatst door op 20 september 2018

De hoeveelheid beschikbare data over jouw buitenruimte groeit met de dag. Overzicht krijgen is daardoor een behoorlijke uitdaging. Herkenbaar? Dan hebben wij goed nieuws: met Analytics bieden wij je dé oplossing om een totaaloverzicht te krijgen van je areaal, budget en planning. Zodat rapporteren en analyseren van je gegevens ineens een stuk gemakkelijker wordt.

6 redenen

Wat Analytics zo mooi maakt? We geven je 6 redenen waarom je eigenlijk niet zonder kan.

  1. Analytics is persoonlijk. Je puzzelt je eigen dashboards in elkaar. Zodat je alleen die info ziet die voor jou relevant is.
  2. Een kind kan de was doen. Met speels gemak maak, bewerk of verwijder je jouw eigen dashboards. Die je overigens kunt ontwerpen op al je beheerdata in 6.3.
  3. Heb je eenmaal het perfecte dashboard staan, dan kun je dit eenvoudig delen met je ketenpartners, zowel binnen als buiten je organisatie. Zo zorg je voor inzicht en overzicht in de hele keten. En dat is wel zo efficiënt.
  4. Analytics is een webapplicatie. Installatie is dus eenvoudig. Je hoeft alleen te beschikken over een internetverbinding. Bijkomend voordeel: je gebruikt Analytics net zo gemakkelijk op een tablet of een ander mobile device. Overal en altijd.
  5. Analytics is interactief. Je combineert moeiteloos kaarten met grafieken. Wil je een laag dieper kijken? Met een muisklik haal je de gegevens naar voren, zowel op kaart als in grafiekvorm.
  6. Analytics is mooi. Het oog wil ook wat tenslotte…

Wil je meer weten?

Wij zijn er enthousiast over! Met Analytics denken wij een tool te hebben ontwikkeld die het beheer van de openbare ruimte makkelijker én een stukje leuker maakt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon (088) 770 48 00.

Gerelateerde Berichten