Binnenkort: release versie 6.3.4

Geplaatst door op 26 januari 2018

Op dit moment zijn de ontwikkelaars druk bezig om de laatste hand te leggen aan de nieuwe functionaliteiten van versie 6.3.4. De witte rook kan nu elk moment verschijnen, dus u mag er vanuit gaan dat wij deze nieuwe versie over een paar weken vrij zullen geven.

Wat mag u van deze release verwachten? 

Allereerst leveren wij u, afhankelijk van uw licentie, een aantal vernieuwde addons:

  • Addon Beeldkwaliteit. Met catalogi, thema’s, groepen en schaalbalken, een nieuw inspectieformulier en een nieuwe Field-export en synchronisatie.
  • Addon Street Smart. De opvolger van GlobeSpotter, voor het inzien van cyclorama’s in Desktop en Online, inclusief het opvragen van historische beelden, recente luchtfoto’s en oblique foto’s.
  • Addon Verkeerstekens. Toont de verkeerstekens op kaart, inclusief rotatie en bordvolgorde. De verkeerstekens zijn te printen naar PDF.
  • Addon Maatregeltoets. Met slimmere formulieren, instelbare toeslagen en importfunctionaliteit vanuit Excel.

Maar ook in Office en Online zijn mooie dingen gebeurd! Zo is in Office het printen naar PDF verbeterd en is het kopiëren van geometrie en het maken van selecties op een shape nu mogelijk. In Online is de mogelijkheid toegevoegd om te meten en kan er gerekend worden in het lijstoverzicht. Ook kunnen vanuit het lijstoverzicht selecties worden gemaakt.

Verder is 6.3.4 ook beschikbaar in een 64 bits versie. En dat betekent een verbeterde performance!

Vragen?
Wij informeren u vanzelfsprekend op het moment dat de software voor u wordt vrijgegeven. Heeft u op dit moment al vragen of wilt u een afspraak met ons maken om de nieuwe versie samen met ons uit te rollen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde Berichten