GeoVisia als ruggengraat van de projecten

Geplaatst door op 15 november 2012

Al vanaf de oprichting van DataQuint werken wij nauw samen met de adviseurs van Bomenwacht Nederland. Voor het uitvoeren van bijvoorbeeld boomveiligheidscontroles wordt GeoVisia intensief ingezet. Zowel op kantoor bij de projectvoorbereiding als bij het uitvoeren van de inspecties.

“GeoVisia vormt in veel gevallen de ruggengraat van onze boomtechnische projecten. De software is eenvoudig in het gebruik en inzetbaar bij bijna elk type project.”

Bomenwacht Nederland
Bomenwacht Nederland is een onafhankelijk adviesbureau dat uiteenlopende boomtechnische projecten uitvoert en praktisch advies levert. Bomenwacht Nederland verricht geen uitvoerende werkzaamheden, zoals snoeien, rooien of verplanten. Hierdoor kan er geen belangenverstrengeling ontstaan tussen de geadviseerde maatregelen en de bijbehorende uitvoering.

Daarnaast verzorgt Bomenwacht Nederland voor zijn opdrachtgevers beleids- en beheerplannen. Ook voor het coördineren van aanbestedingen, het opstellen of controleren van bestekken of het inrichten van processen kunt u bij Bomenwacht Nederland terecht.

Kijk voor meer informatie op www.bomenwacht.nl.

Gerelateerde Berichten

Twitter wordt geladen