Buitengewone hardware actie

Geplaatst door op 21 september 2018

Speciaal voor de Vakbeurs Openbare Ruimte hebben wij een wel heel mooie hardware deal. Samen met Panasonic bieden we je nu de Panasonic Toughpad FZ-G1 aan voor het bedrag van € 2.699 (een korting van maar liefst 10% op de normale prijs). Dus of je nu op zoek bent naar je eerste veldcomputer, je hardware wilt uitbreiden of je huidige veldcomputer(s) wilt vervangen: nu is hét moment om toe te slaan.

Een complete deal

Wat je voor dat bedrag mag verwachten? Nou, om te beginnen heb je dan (letterlijk én figuurlijk) een buitengewoon stuk hardware in handen. Een fully-rugged tablet, met Windows 10 Pro en outdoor multitouch scherm. Ideaal voor het uitvoeren van veldwerk.

Voor optimaal gebruik in de buitenruimte leveren we de Toughpad FZ-G1 voor deze actie met roterende hand strap, een long life 9-cell accu, een autolader en dat allemaal in een robuuste koffer. Mooie deal, toch?

Kom ‘m proberen op de beurs

Is je belangstelling gewekt? Loop bij ons langs op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 26 en 27 september (stand nummer 4.3.48). We laten je daar graag zien én ervaren hoe fijn deze tablet werkt.

Niet op de beurs dit jaar, maar wél geïnteresseerd in deze deal? Neem dan contact op met het Service Center via support@dataquint.nl of (088) 770 48 70. Maar wees er snel bij, want deze actie loopt tot en met eind oktober.

Gerelateerde Berichten