Commercieel Adviseur

Geplaatst door op 23 februari 2018

Is het aangaan en onderhouden van klantrelaties jouw ding? Heb je een uitgebreid netwerk en lijkt het je het leuk om dit in te zetten en verder uit te breiden? Gaat je hart sneller kloppen in een bruisende ICT-omgeving? Dan hebben wij wat moois voor je! Wij zijn op zoek naar een Commercieel Adviseur. En niet zomaar de eerste de beste; wij zoeken dé man of vrouw die ons DNA moeiteloos met veel enthousiasme en met een flinke dosis kennis en creativiteit kan overbrengen bij onze klanten.

Wat ga je doen?

Je gaat onderdeel uitmaken van een mooi en gedreven team: het Frontoffice team. De eerste paar maanden nemen we de tijd om jou te introduceren bij onze klanten en geven we je alle ruimte om onze organisatie, onze partners en onze software GeoVisia te leren kennen. Daarna laten we je los!

Je primaire doel is het aangaan en onderhouden van langdurige relaties met (potentiële) klanten. Uiteraard werk je met een omzetdoelstelling, maar klanttevredenheid vinden wij net zo belangrijk. Je klanten en prospects bedien je zowel binnen de gemeentelijke als de commerciële markt (advies- en inspectiebureaus, aannemers). Samen met de klant en je collega’s van Projecten bedenk je het perfecte antwoord op de klantvraag, dat je vervolgens verwerkt tot een offerte waar de klant dolenthousiast van wordt en meteen ja op zegt.

En wat verwachten we van jou?

Buiten zichtbaar enthousiasme, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen, verbindingskracht en een goed ontwikkeld gevoel voor humor. Verder vragen we nog het volgende van je:

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van commercie en/of economie.
  • Je hebt affiniteit met software.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een commerciële functie.
  • Onze doelgroepen zijn voor jou niet onbekend en spreken je aan.
  • Je bent op de hoogte van en geïnteresseerd in de voornaamste ontwikkelingen in het werkveld Beheer Openbare Ruimte.

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende functie binnen een jonge, professionele en groeiende organisatie. Behalve een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een inspirerende en innovatieve werkomgeving met uitdagende projecten en ruimte voor eigen initiatief.

Werken bij DataQuint

En dan wil je natuurlijk weten waar je eigenlijk terecht komt! Bij DataQuint maak je deel uit van een groeiende club van rond de 30 jonge IT-professionals. Met ons pakket GeoVisia helpen wij gemeenten, aannemers en advies- en inspectiebureaus om de openbare ruimte in kaart te brengen en te houden.

DataQuint is onderdeel van de Conxillium Group. Carrièremogelijkheden binnen Conxillium zijn ruim en divers. Conxillium bestaat uit meerdere ondernemingen en heeft als gemeenschappelijke missie: het verbeteren van de betrouwbaarheid van de lokale overheid.

Kijk voor meer informatie op www.dataquint.nl en www.conxillium.com.

Iets voor jou?

Ben jij die enthousiaste, communicatieve Commercieel Adviseur en heb je zin om onze organisatie te komen versterken? Mail ons je CV en motivatie via HR@conxillium.com o.v.v. Commercieel Adviseur.

Heb je vragen over de functie? Bel of mail dan met Frank Helmich. Hij is te bereiken via telefoonnummer (010) 264 18 88.

Gerelateerde Berichten

Twitter wordt geladen