DataQuint verder als onderdeel van Conxillium Group B.V.

Geplaatst door op 12 juni 2017

Op 31 mei jl. heeft DataQuint als organisatie een mooie strategische stap gezet. Met ingang van die datum zijn wij namelijk een volle dochteronderneming geworden van Conxillium Group B.V.

Samen vooruit

Wij zijn oprecht trots op de positie die DataQuint op dit moment heeft verworven. 200 gemeenten en ruim 120 bedrijven maken dagelijks gebruik van onze software. Tegelijk realiseren we ons dat er veel energie nodig is om de toekomstige ontwikkelingen op tijd vorm en inhoud te geven in een wereld die steeds sneller verandert. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een partij waarmee we deze uitdaging kunnen aangaan. Om als organisatie stappen te blijven zetten en onze klanten het allerbeste te blijven bieden.

Partner die bij ons past

In Conxillium hebben we deze partij gevonden! Conxillium is een strategische moedermaatschappij met dochterondernemingen die allemaal software ontwikkelen gericht op de lokale overheidsmarkt. Conxillium heeft een helder doel: iedere onderneming binnen de groep optimaal helpen om lokale overheidsorganisaties een betere dienstverlening te laten bieden aan burgers, bedrijven en andere overheden. Elke dochteronderneming doet dit op haar eigen specialistische vakgebied.

Alle medewerkers (inclusief Jan-Peter Reumerman en Michel Spek) blijven hun huidige functie uitoefenen. Vanuit Conxillium treden Gerton Lusink en Daniël Tuit toe tot de directie van DataQuint. Op deze manier wordt de toegevoegde waarde vanuit de groep geborgd.

Op naar de toekomst!

Wij zijn ervan overtuigd dat wij op deze manier inhoud en vorm kunnen geven aan nog betere software en bijbehorende dienstverlening. Met het uiteindelijke doel om onze klanten daarmee, nu en in de toekomst, optimaal van dienst te kunnen zijn!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Michel Spek, Jan-Peter Reumerman of uw vaste contactpersoon binnen DataQuint.

Gerelateerde Berichten