De roadmap van DataQuint in 2020!

Het jaar 2020 is inmiddels al een tijdje bezig en we zijn al druk aan het bouwen aan onze software. Naast dat de release voor GeoVisia 6.3.7 bijna uitkomt, komen er ook een aantal nieuwe producten aan dit jaar. In deze mail geven we je een sneak peek van deze nieuwe producten die uit gaan komen in 2020. Benieuwd? Lees dan snel verder!

GeoVisia – versie 6.3.7

Hoppa! Na maanden ontwikkelen en testen komt GeoVisia 6.3.7 – onze kernapplicatie – binnen enkele weken uit! De focus van deze versie ligt voornamelijk op stabiliteit en performance. Wat is er nu veel sneller? Denk bijvoorbeeld aan het meervoudig data wijzigen via het lijstoverzicht, het plaatsen van een object op de kaart en het sluiten van een paspoort. Binnenkort ontvang je meer informatie en de bijbehorende releasenotes.

Benieuwd hoe wij onze software ontwikkelen? Lees dan dit artikel waarin de afdeling Product Management vertelt over ons ontwikkelproces!

StUF-Geo IMGeo Berichtenverkeer

Tegelijk met GeoVisia 6.3.7 lanceren we de oplossing voor StUF-Geo IMGeo Berichtenverkeer. StUF-Geo IMGeo verzorgt de uitwisseling tussen Geo- en BOR-data. Elke wijziging in je beheeromgeving wordt door middel van deze oplossing direct doorgegeven naar de BGT en omgekeerd. Na een aantal succesvolle ketentesten met Geo-applicaties van diverse leveranciers gaan een aantal van onze koplopergemeenten aan de slag met de nieuwe oplossing.

IMBOR+

GeoVisia 6.3.7 en DataQuint zijn helemaal klaar voor IMBOR! In 2020 leveren wij een standaardinrichting in GeoVisia – genaamd IMBOR+ – die helemaal gebaseerd is op de IMBOR-inrichting van CROW. Maar we leveren meer! Naast dat de software helemaal IMBOR-proof wordt ingericht, voegen we een + toe! Op basis van onze best practices én inzichten uit de praktijk van onze kennispartners, hebben we IMBOR verrijkt met een aantal waardevolle componenten. Denk bijvoorbeeld aan slimme paspoorten en legenda’s, aangevuld met velden voor inspectie, plannen en begroten.

GeoVisia Planning

Plannen en begroten is een essentieel onderdeel van het beheren van de buitenruimte. Wij lanceren daarom rondom de zomer onze applicatie voor het plannen & begroten met betrekking tot de buitenruimte: GeoVisia Planning. Met deze applicatie kun je realtime begrotingen doorrekenen en vergelijken, op basis van meerdere beheerscenario’s. De applicatie is uitsluitend beschikbaar op de DQ Cloud.

DataQuint Denktank

Steeds meer gebruikers van onze software weten de DataQuint Denktank te vinden. Wat is dit ook alweer? In de DataQuint Denktank kun jij als gebruiker actief meedenken in de ontwikkeling van GeoVisia. Want als gebruiker weet jij als geen ander wat er in de software moet zitten! In de DataQuint Denktank kun je meedenken in de ontwikkeling door eigen ideeën in te brengen en te stemmen op de ideeën van anderen. En daar stemmen wij onze software ontwikkeling dan weer op af. Het maakt niet uit of je GBI- of GeoVisia gebruiker bent: iedereen kan zich aanmelden!

Kortom: er komen veel mooie ontwikkelingen aan dit jaar! Wil je meer informatie ontvangen of ben je geïnteresseerd in de nieuwe producten? Neem dan contact met ons op via info@dataquint.nl!

Reacties
Comments are closed.
X