Hosting

Ontzorging van uw ICT

Ondersteuning »

Voor het werken met software op internet is natuurlijk een goede internetverbinding nodig. Maar minstens net zo belangrijk is een stabiele applicatie die gebruikers in het veld en op kantoor te allen tijde ondersteunt in het werken aan de buitenruimte. Wij verzorgen de hosting voor u.

Software as a service

In een snel veranderende wereld besteden veel bedrijven en gemeenten ICT-taken uit. DataQuint speelt hierop in door actief te investeren in deze dienstverlening en biedt de mogelijkheid om zowel GeoVisia Online als GeoVisia Office af te nemen als een SAAS (Software as a service). Op deze manier kunt u ongehinderd en onbezorgd gebruik maken van onze applicaties. Ons helpdesk team biedt u één portaal voor de hosting en het gebruik van de applicatie. U heeft dus slechts één aanspreekpunt!

Hosting op niveau

DataQuint garandeert een zo hoog mogelijke up-time van zowel de applicatie als de bijbehorende data. In ons moderne datacentrum worden de applicaties en de bijbehorende data gehost en actief gemonitord door onze gecertificeerde systeembeheerders.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.