Ondersteuning

Haal meer uit GeoVisia

Trainingen »

Software moet het bedrijfsproces ondersteunen en niet bepalen, vinden wij. Daarom helpen wij bestaande en nieuwe gebruikers bij het inzetten van de software. Zodat GeoVisia uw processen perfect kan ondersteunen.

Projectinrichting

Dienstverlening - Ondersteuning_full_0003Om er zeker van te zijn dat uw eisen en wensen goed ondersteund worden door de software, bieden wij hulp bij de projectinrichting.

Op basis van werksessies inventariseren wij uw wensen en leggen we deze vast Dienstverlening - Ondersteuning_full_0004in een praktisch plan van aanpak. In het plan van aanpak worden de verschillende fases van het project benoemd, met de bijbehorende werkzaamheden en doorlooptijd. Op basis hiervan zullen de onze medewerkers het project inrichten en na overleg opleveren.

Consultancy

Naast het verzorgen van trainingen en projectinrichting biedt DataQuint verschillende vormen van consultancy op locatie. Onze consultants kunnen breed worden ingezet om hun kennis en ervaring te delen met de gebruikers. Van werkplekondersteuning tot projectbegeleiding.

DataQuint heeft ruime ervaring met het ondersteunen van veranderende organisaties om zo de software aan te laten sluiten op het werkproces (en niet andersom).

Neem voorDienstverlening - Ondersteuning_full_0002 meer informatie over de ondersteunende diensten en mogelijkheden contact met ons op.