Trainingen

Maak kennis met GeoVisia

Terug naar het overzicht »

Wilt u optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden van de GeoVisia producten? Wij verzorgen trainingen voor u. Voor elk type gebruiker hebben wij passende trainingen ontwikkeld.

Wat u gaat leren? Onder meer het onderscheiden en verwerken van diverse kaartformaten, het ontwerpen en invullen van paspoorten, het koppelen van GeoVisia paspoortsjablonen, het maken van selecties, het instellen van verschillende stijlen en autorisaties voor de gebruikers in het veld. Ook staan we stil bij het gebruik van de veldcomputer voor het uitvoeren van inventarisaties en inspecties.

Standaard GeoVisia trainingen

Dienstverlening - Trainingen_full_0001Wij bieden verschillende GeoVisia trainingen aan, afgestemd op de specifieke gebruikersbehoefte. Hieronder worden de standaardtrainingen benoemd die wij verzorgen voor de (toekomstige) gebruikers van GeoVisia:

GeoVisia Field
Tekenen van objecten, bewerken van paspoorten, slim data verwerken en het werken met de veldcomputer in de buitenruimte.

GeoVisia Office
Maken van (complexe) selecties, werken met lijstoverzicht, uitvoeren van controles op de data en presenteren van de data voor de verschillende gebruikersrollen.

GeoVisia Applicatiebeheer
Inrichten van projecten, ontwerpen van paspoorten, instellen van autorisaties, synchronisaties en klaarzetten van inspectierondes. Zo houdt u zelf de regie op het beheer in en van GeoVisia.

Rapportages
Gebruik en ontwerp van rapportages om diverse partijen te kunnen informeren en ondersteunen.

Dienstverlening - Trainingen_full_0004Specifiek op maat

Naast de standaardtrainingen is voor elke situatie een maatwerktraining mogelijk. Voordat de consultant van DataQuint de training verzorgt, zal eerst een intake plaatsvinden om de inhoud van de training of het trainingstraject te bepalen en de planning af te stemmen.

Wij kunnen de training bij u op locatie verzorgen. Het is ook mogelijk om de training bij ons te organiseren, in onze ruim opgezette trainingsruimte in Capelle aan den IJssel.

Meer weten over de trainingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.