GBIdag 2018

Geplaatst door op 23 februari 2018

Op 15 maart a.s. organiseert Antea Group in de ReeHorst in Ede de jaarlijkse GBIdag, de dag waarop gebruikers van het beheersysteem GBI worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rond de software en het toepassingsgebied binnen de openbare ruimte. Dit jaar staat de dag in het teken van ‘De kracht van samen’. Er staan tal van inspirerende lezingen op het programma en ook DataQuint is vanzelfsprekend van de partij!

In onze gezamenlijke stand (die we delen met GBIservices en Antea Group) laten wij de gemeentelijke bezoekers kennismaken met de meest recente versie van GBI en GeoVisia: 6.3.4. Ook laten wij zien welke functionaliteiten we de komende periode zullen ontwikkelen en vragen wij de bezoekers naar hun wensen voor de toepassing van onze software. Uiteraard kunnen bezoekers met al hun vragen en verzoeken op onze stand terecht!

DataQuint heeft, als belangrijke bouwpartner van Antea Group, ook een rol in het lezingenprogramma. Samen met Nico Punter verzorgt Almar van Kesteren een lezing over al het nieuws dat versie 6.3.4 te bieden heeft. Bent u op de GBIdag, dan zien we u graag verschijnen bij deze parallelsessie.

Overigens zijn ook de gemeenten die GeoVisia gebruiken van harte welkom op deze dag. Het is ook voor GeoVisia-gebruikers zeker de moeite waard om de dag bij te wonen! U kunt zich aanmelden via http://gbidag.gbinet.nl/.

Bent  u aanwezig op de GBIdag? Dan zien we u graag op onze stand! Bent u niet op de GBIdag, maar wel nieuwsgierig naar de toepassingen die wij al hebben ontwikkeld of in de nabije toekomst gaan ontwikkelen? Houd dan onze website in de gaten of neem contact met ons op. Wij informeren u graag!

Gerelateerde Berichten