Houd regie op de planning en begroting met GeoVisia Planning

Elk jaar besteed de gemeente een groot budget aan de onderhoud van de openbare ruimte. Een schone, hele en veilige leefomgeving is namelijk belangrijk voor het welzijn van de inwoners van die gemeente. Het is daarom belangrijk dat de budgetten van de gemeente goed besteed worden. Een goede meerjarenplanning- en begroting is hiervoor cruciaal. Onze flexibele planningsapplicatie GeoVisia Planning helpt jou hierbij.


Flexibele planningsapplicatie

GeoVisia Planning de nieuwste applicatie binnen GeoVisia. De applicatie stelt jou als beheerder in staat om meerjarenplanningen en -begrotingen te maken met de areaaldata uit jouw beheerpakket. De applicatie is in samenwerking met mensen uit het werkveld gebouwd. Zowel met gebruikers van GeoVisia als onafhankelijke adviseurs. De applicatie is flexibel in te richten naar jouw eigen wensen en is geschikt voor elk datamodel. Waarom biedt het veel voordeel als je als beheerder met deze planningsapplicatie gaat werken?


Nooit meer losse Excels

Dankzij een planningsapplicatie als GeoVisia Planning heb je geen losse Excels meer rondslingeren in de organisatie. Alle maatregelen met prijzen, onderhoudsschema’s en planningen die jij hebt voor jouw gemeente, heb je met GeoVisia Planning in één overzichtelijke applicatie. Daarnaast is de applicatie direct gekoppeld aan je areaal in GeoVisia, waardoor je op elk moment met één druk op de knop een planning kunt berekenen op je actuele data.


Meerdere scenario’s doorrekenen

Niet iedere afdeling of beheergroep heeft dezelfde doelstellingen. Daarom is het belangrijk dat je met een planningsapplicatie rekening kunt houden met meerdere situaties. GeoVisia Planning is uitermate geschikt om meerdere beleidsscenario’s naast elkaar door te rekenen. Zo kun je als beheerder het beschikbare budget zo goed mogelijk verdelen over elke beheergroep, afhankelijk van ambitie en doelstellingen.


Uitgebreide analysemogelijkheden

Een planning is pas waardevol als deze aansluit op jouw doelstellingen. Slimme en uitgebreide analyses zijn hiervoor essentieel. GeoVisia Planning biedt een scala aan analysemogelijkheden, zodat jij kunt monitoren of je bezig bent met de juiste dingen. De conceptplanning wordt gepresenteerd in een slimme tabel. Deze tabel biedt uitgebreide mogelijkheden voor het analyseren van de conceptplanning, zoals het sorteren, groeperen en filteren van data. Daarnaast wordt er automatisch een grafiek gepresenteerd op basis van de instellingen in de tabel. Ook kun je deze gegevens eenvoudig exporteren naar Excel of als afbeelding voor gebruik in rapportages.

 


 

Van planning naar uitvoering

En dan begint de uitvoer van de planning. Gemaakte planningen kunnen eenvoudig worden opgeslagen in het dataschema van GeoVisia. Elke uit te voeren maatregel is daarbij gekoppeld aan het beheerobject. Zo weet de uitvoerder per object wat er moet gebeuren en is makkelijk om de voortgang van het onderhoud bij te houden.


Nu beschikbaar!

GeoVisia Planning is nu beschikbaar voor iedereen die aan de slag wil met meerjarenplanningen- en begrotingen. Wil je zien hoe de applicatie werkt? Dan kun je onze webinar over GeoVisia Planning terugkijken.

Wil je meer informatie over GeoVisia Planning? Laat dan je gegevens achter via dit formulier.

X