De GeoVisia Suite

Onze buitenruimte volledig in beeld

Waarom GeoVisia

Voor een leefbare woon- en werkomgeving is een efficiënt beheer van de openbare buitenruimte noodzakelijk. Vaak brengt dit beheer complexe vraagstukken en keuzes met zich mee. Om hierop te kunnen inspelen, hebt u actuele informatie nodig over alle elementen in de buitenruimte. Een gedegen inzicht vormt immers de basis voor een efficiënt beheerproces.  

GeoVisia geeft Inzicht

GeoVisia is de sleutel tot het benodigde inzicht. De gebruiksvriendelijke software biedt u de mogelijkheid om alle elementen in de buitenruimte in kaart te brengen (inventarisatie) en per element de relevante gegevens vast te leggen (inspectie). Deze gegevens kunt u direct gebruiken voor uw beheer (analyse).

Gebruiksvriendelijk

Met GeoVisia haalt u een compleet, praktijkgericht en gebruiksvriendelijk pakket in huis dat u in staat stelt uw buitenruimte integraal in kaart te brengen, zowel in het veld als op kantoor. GeoVisia kent geen modulaire opbouw, zodat u in één keer alle functionaliteiten in huis hebt.

H. Elammouri

Beheerder Openbare Ruimte

“Met GeoVisia beschikt de gemeente over een pakket dat overzichtelijk is, vriendelijk is in het gebruik en problemen waartegen de gemeente aanliep oplost. De processen worden beter ondersteund zodat het beheer en onderhoud voor de stad Amersfoort efficiënter gaat.”

W. van der Veen

GIS specialist

“Met GeoVisia hebben en houden wij de regie op de objecten in de openbare ruimte. GeoVisia biedt ons het inzicht om op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige wijze het beheerareaal actueel en volledig te hebben en te houden.”

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Maak eens een afspraak met een van onze GeoVisia Experts. Wij geven graag een demonstratie hoe GeoVisia ook uw buitenruimte beheer- en onderhoudsprocessen efficiënter maakt!

Geo-BAG

Geo-BAG is de naam voor de nieuwe applicatie voor het beheer van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Centraal staan de geografie en een gebruiksvriendelijke interface. Geo-BAG anticipeert op de

GeoVisia Field

GeoVisia Field verzekert de gebruiker van een effectieve en gebruiksvriendelijke werkmethode in het veld. Vlakken, lijnen en punten zijn snel en nauwkeurig op het kaartmateriaal te plaatsen.

GeoVisia Online

Met GeoVisia Online heeft u alle projectgegevens 24 uur per dag en overal ter wereld tot uw beschikking. Het enige dat u nodig heeft, is een device met internetverbinding.