GeoVisia addons

Uw buitenruimte nog eenvoudiger beheren met addons

GeoVisia bevat een scala aan functionaliteiten om inspecties en inventarisaties voor te bereiden en uit te voeren. Om bepaalde specifieke handelingen uit te voeren of processen te ondersteunen, ontwikkelt DataQuint addons op het GeoVisia platform. In onderstaand overzicht zijn de addons te vinden die op dit moment beschikbaar zijn.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Moon

Eenvoudig Moon-gegevens ontsluiten

Met de GeoVisia addon Moon is het mogelijk om de gegevens van Moon in GeoVisia of GBI van Antea Group te ontsluiten.... Lees verder »

Beeldkwaliteit

Schouwen van de buitenruimte

Naast de standaardfunctionaliteit voor het opnemen van het areaal van de bronhouder van de buitenruimte, kan GeoVisia ook uitstekend worden ingezet voor het monitoren van de buitenruimte. De addon Beeldkwaliteit... Lees verder »

SUF.weg

Globale visuele weginspectie met GeoVisia

Inspecteren volgens de CROW-standaard voor de globale visuele weginspectie kan ook eenvoudig worden uitgevoerd met GeoVisia! Inmiddels worden in Nederland de meeste weginspecties uitgevoerd met GeoVisia. Met de GeoVisia addon... Lees verder »

Online Sync

Automatisch uw projecten online synchroniseren

Met GeoVisia is het mogelijk om binnen projecten voor te bereiden en met één of meerdere inspecteurs op pad te gaan en buiten de objecten in de openbare ruimte te... Lees verder »