IMBOR+ verduidelijkt

IMBOR is dé manier om je beheerdata vast te leggen. De afgelopen tijd hebben wij meerdere gemeenten mogen helpen met het succesvol implementeren van dit model. De resultaten zijn direct zichtbaar! Een slimme projectinrichting met uniforme data waarmee de gemeente slim kan beheren en buiten kan opereren.

Werken op basis van standaarden en richtlijnen verduidelijkt. Het maakt de data uniform en begrijpelijk voor iedereen. Het IMBOR sluit aan op andere standaarden zoals IMGEO en GWSW. Ook hebben wij onder andere de NEN2767 conditiemeting en het Handboek Bomen toegevoegd in de projectinrichting. Het resultaat voor een gemeente is kostenbesparend door een snelle implementatie van meerdere standaarden en sluit logisch aan met bijvoorbeeld horizontaal berichtenverkeer. En efficiënt in operationeel gebruik voor elke beheerdisicpline.

Bekijk de IMBOR+ video’s. In de komende periode gaan wij op deze pagina meer video’s publiceren.

De implementatie van IMBOR is een logische stap voor beheer en je beheersoftware. Wij zijn er klaar voor, doe jij mee?

Startscan IMBOR+
Wil jij weten wat de impact van de implementatie van IMBOR+ voor jou beheersysteem is? En wat de kans met GeoVisia in combinatie met IMBOR is? De startscan geeft inzicht en overzicht. De meest laagdrempelige manier de impact en bijbehorende kansen voor je organisatie te bepalen. Vraag één van onze accountmanagers om meer informatie voor jouw organisatie.

X