Junior Technisch Consultant

Geplaatst door op 08 december 2017

Vacature

Heb jij affiniteit met ICT of geografische informatiesystemen (GIS), een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau en zie je een carrière in de IT wel zitten? Vind jij het een uitdaging om onze klanten te helpen om het maximale uit onze software te halen? Stop dan vooral niet met lezen. Wij zijn namelijk op zoek naar een Junior Technisch Consultant: enthousiast, oplossingsgericht en iemand die zijn of haar kennis moeiteloos inzet om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Wat mag je verwachten?

Je gaat onderdeel uitmaken van een topteam van technisch consultants en IT-medewerkers. De eerste paar maanden krijg je de tijd om je volledig in te graven in onze software, de gebruikersgroepen en de vele toepassingsgebieden van onze producten. Je krijgt ook alle ruimte om onze organisatie, klanten en partners te leren kennen.

Als je dan eenmaal een expert-in-de-dop bent, begint het echte werk! In eerste instantie zal je veel samen optrekken met de andere Technisch Consultants, maar na verloop van tijd voer je projecten ook zelfstandig uit.

Als Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor de technische implementatie, inrichting en installatie van ons product GeoVisia (GIS-software) bij onze klanten. Je werkt projectmatig, met en vaak ook bij onze klanten. Doordat je bij klanten over de vloer komt, bouw je een sterke relatie met hen op en kun je hen nog beter ondersteunen in het gebruik van de software! Daarnaast geef je trainingen aan de gebruikers van GeoVisia, verzorg je updates en bied je (technische) werkplekondersteuning. Ook draai je desgewenst rapportages. Als gebruikers een inhoudelijke vraag hebben over hun project, dan kunnen ze bij jou terecht! Je uiteindelijke doel: een uitermate tevreden klant die optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van GeoVisia.

En wat verwachten we van jou?

Buiten zichtbaar enthousiasme, oplossingsgerichtheid en zelfstandigheid zijn ook een proactieve houding en helikopterview onmisbaar. Jij vindt het fijn om met anderen samen te werken en neemt met plezier je verantwoordelijkheid. Verder vragen we nog het volgende van je:

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskunde, bestuurskunde, civiele techniek of informatietechnologie.
  • Je hebt affiniteit met software.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van GIS en databases (Oracle, Access en/of PostgreSQL).
  • Je hebt een ruime set communicatieve vaardigheden – zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt (wellicht nog onontdekte) trainingsvaardigheden.
  • Het werkveld Beheer Openbare Ruimte en de belangrijkste spelers hierin (gemeenten, adviesbureaus en aannemers) spreken je aan.

Wat krijg je ervoor terug?

Om te beginnen een tijdelijk dienstverband, uiteraard met de intentie om daarna een langdurige samenwerking met je aan te gaan. Verder krijg je elke maand een leuk salaris op je rekening, rijd je (na je eerste paar maanden) rond in een auto van de zaak en wordt er voor een laptop en een telefoon gezorgd. Als klap op de vuurpijl hebben we een interessante bonusregeling, krijg je 25 vakantiedagen en een uitstekende pensioenregeling.

Werken bij DataQuint

En dan wil je natuurlijk weten waar je eigenlijk terecht komt. Bij DataQuint maak je deel uit van een groeiende club van rond de 35 jonge IT-professionals. Met ons pakket GeoVisia helpen wij gemeenten, aannemers en advies- en inspectiebureaus om de openbare ruimte in kaart te brengen én te houden.

Korte lijnen, een informele sfeer en de bereidheid om elkaar én de klanten te helpen zijn wel zo’n beetje de belangrijkste kenmerken van onze organisatie. Er is véél ruimte voor ieders inbreng, iedereen draagt zijn steentje bij.

Natuurlijk wordt er veel & hard gewerkt, maar er worden ook regelmatig sociale activiteiten georganiseerd. Etentjes, sporten, (beach)volleybaltoernooitjes of collectief gamen, als je zin hebt kun je overal bij aansluiten.

DataQuint is onderdeel van de Conxillium Group. Carrièremogelijkheden binnen Conxillium zijn ruim en divers. Conxillium bestaat uit meerdere ondernemingen en heeft als gemeenschappelijke missie: het verbeteren van de betrouwbaarheid van de lokale overheid.

Iets voor jou?

Lijkt dit je wel wat en pas je in het profiel? Mail je CV en motivatie aan Henk Horsman via recruitment@conxillium.com o.v.v. Vacature Junior Technisch Consultant.

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Kees van Dalfsen. Hij is te bereiken via telefoonnummer (010) 264 18 88.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerde Berichten

Twitter wordt geladen