Het Kenniscentrum: dé plek voor al uw vragen

Geplaatst door op 01 juni 2018

Natuurlijk zijn er de helden van het Service Center, die elke werkdag tussen 8.00 en 17.00 klaar zitten om al uw vragen te beantwoorden. Maar waar kunt u met u vragen naartoe buiten kantooruren? Zou het niet mooi zijn als er een plek is waar u 24/7 terecht kunt met ál uw vragen over de producten en diensten van DataQuint…

Kenniscentrum

En, jawel, die plek is er nu! Met gepaste trots presenteren wij u het Kenniscentrum! Een online vat vol kennis, informatie, how-to’s en instructies. Handig gerangschikt per applicatie en voorzien van een fijne zoekfunctie. De jongens en meisjes van het Service Center hebben er hun missie van gemaakt om het Kenniscentrum steeds te voorzien van de nieuwste inzichten en antwoorden op veel voorkomende vragen.

U vindt op het Kenniscentrum voor elk product de top 3 van meest gezochte issues, how-to’s, probleemoplossing en een aantal interessante tips en weetjes. Alles wat u nodig heeft om als een expert door de software heen te cruisen.

Samen verder

Natuurlijk staat het Kenniscentrum nog in de kinderschoenen en kunt u nog niet alle denkbare antwoorden vinden. Maar… het begin is er en samen met u maken we er de komende tijd graag een complete vraagbaak van! We zijn dan ook heel benieuwd wat u ervan vindt! Kijk dus gerust eens rond en laat ons uw suggesties, ideeën, opmerkingen en vragen weten via support@dataquint.nl.

Gerelateerde Berichten