Maak kennis met Ronald van der Meer

We maken kennis met Ronald van der Meer, commercieel adviseur.  Hij werkt  sinds 2017 bij DataQuint en is inmiddels een vaste kracht op de Sales-afdeling. Hij beschrijft zichzelf als een echte Rotterdammer met een zeer grote passie voor het voetbal en vooral Feyenoord. Hij is regelmatig in de Kuip te vinden. Naar zijn mening over de resultaten van de afgelopen maanden, durven we niet te vragen. Als hij niet in het stadion is, dan is de kans zeer groot dat je hem op het volleybalveld kan vinden. Hij beoefent deze sport al vanaf zijn jeugd. In de vrije uurtjes naast het sporten is gamen wel zijn favoriete bezigheid.

We hebben Ronald gevraagd naar zijn meest favoriete vakantieland en dit blijkt Canada te zijn. Zijn vrouw komt hier namelijk vandaan en zij gaan samen geregeld die kant op. Wellicht dat hij op zijn oude dag zich hier gaat vestigen en dan volleybal en voetbal zal moeten inleveren voor ijshockey en lacrosse!

Ronald kwam bij DataQuint terecht via het volleybal: er blijken namelijk best wat volleyballers te werken bij DataQuint. Na het eerste contact bleek dat DataQuint op zoek was naar een relatiebeheerder in de software-voor-gemeenten-markt. “Tja, ik had wel ervaring als relatiebeheerder, maar nauwelijks in software en de gemeentesector. Maar ik heb toch gesolliciteerd, en met succes dus.” Volgens Ronald heeft hij bij DataQuint een topfunctie en -bedrijf gevonden. Hij werkt met een enthousiast en gedreven team, waar mensen echt voor elkaar klaarstaan en het maximale eruit willen halen. “Alles wat je wil in een samenwerking toch?”

Als Relatiebeheerder is Ronald het centrale aanspreekpunt voor klanten in de regio Zuid-Nederland en houdt zich met allerhande taken bezig: klantcontacten, offertes maken en zijn kennis up-to-date krijgen en behouden. Maar uiteindelijk haalt hij vooral zijn voldoening uit de relaties die hij heeft met zijn klanten. “Een win-win-win-situatie creëren, daar is het mij om te doen. Klant tevreden, DQ tevreden, Ronald tevreden!”, vertelt hij met een vrolijke knipoog.