Nieuwe release van de software: GeoVisia 6.3.7

De nieuwe release van GeoVisia uitgekomen: GeoVisia 6.3.7! Zoals je hebt kunnen zien in onze roadmap, zijn we maanden bezig geweest om onze kernapplicatie GeoVisia te verbeteren. De focus van deze release ligt op stabiliteit en performance. Ben je benieuwd naar alle nieuwe onderdelen?

Stabiliteit en performance

De release van GeoVisia 6.3.7 staat in het teken van stabiliteit en performance. Voor alle producten hebben we de frameworks geüpdatet naar de allerlaatste versies. Ook hebben we de kritieke functionaliteiten van onze applicaties nog eens goed onder de loep genomen om te kijken of we winst kunnen halen op het gebied van performance.

De onderdelen waar de performance flink is verbetert, zijn:

  • Het meervoudig wijzigen van data via het lijstoverzicht
  • Het kopiëren en plakken van administratieve gegevens van één object naar meerdere objecten
  • Het plaatsen van objecten op de kaart
  • Het sluiten van een paspoort

Opgeloste bugs

Uiteraard zijn er voor deze release ook weer een aardige hoeveelheid aan bugs verholpen in alle onderdelen van de software.
Zo kunnen webservices met TLS 1.2 nu op de kaart getoond worden, worden regionale selecties netjes in een legenda-groep geplaatst én blijven rekenregels afgaan tijdens het invullen van een paspoort.

Wil je gebruik maken van de release 6.3.7 of wil je meer informatie over de technische specificaties van deze release? Kijk op het klantportaal voor de update-instructies, release-notes en de nieuwste handleidingen. Neem voor vragen contact op met het Service Center!

X