Nieuwe werkwijze releases!

Geplaatst door op 12 februari 2018

Twee keer per jaar brengen wij een nieuwe versie uit van onze software, waarbij wij ontwikkelen op basis van de Roadmap die elk halfjaar wordt vastgesteld. Hartstikke overzichtelijk. En toch… gaan we het na de release van 6.3.4 helemaal anders doen. Omdat wij geloven dat het nog beter kan.

Stel: u zit met smart te wachten op de vernieuwde addon Street Smart. Onze ontwikkelaars hebben deze al aan het begin van de releaseperiode opgepakt en afgerond. Maar u kunt daar nog niet van profiteren, omdat de functionaliteit pas een paar maanden later bij de geplande releasedatum voor u beschikbaar komt. En dat is toch jammer.

DevOps

Daarom gaan we in 2018 over op een nieuwe methode, DevOps. Dit betekent dat we afstappen van de vaste releasemomenten en u een nieuwe versie kunt krijgen op het moment dat een bepaald onderdeel af is.

In het voorbeeld van Street Smart kunt u op deze manier snel na afronding van deze addon gebruik maken van de functionaliteit. Wij stellen een nieuwe versie van de software ter beschikking. Met behulp van de Updater wordt deze eenvoudiger uitgerold. U kunt dus een stuk sneller beschikken over de nieuwe functionaliteit!

Wilt u meer weten over deze nieuwe werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde Berichten