Onze missie

Over DataQuint / Onze missie

Onze visie »

DataQuint werkt met een vast en groeiend team van enthousiastelingen. Stuk voor stuk vakspecialisten met hart voor de software van DataQuint en gevoel voor IT-oplossingen. Software engineers, consultants, projectleiders en service center medewerkers met één missie: het optimaliseren van uw (mobiele) data-inwinning.

Wat doen we?

Voor gebruikers in de overheidsmarkt hebben wij een aantal standaard oplossingen ontwikkeld, waaronder GeoVisia. Dankzij deze generieke software kunnen zowel overheidsinstellingen als adviesbureaus zelf inspecties inrichten, uitvoeren en analyseren. Met onze standaardoplossingen kunt u als gebruiker direct aan de slag.

Als standaardoplossingen niet voldoende aansluiten bij uw specifieke wensen, ontwerpen wij maatwerkoplossingen voor u. Denk aan specifieke tablet- en/of PDA-oplossingen voor in het veld. Ook ontwerpen wij diverse koppelingen met grafische en beheersystemen om data-uitwisseling soepel te laten verlopen.

Naast het bieden van softwareoplossingen, kunnen wij u ook adviseren op het gebied van mobiele data-inwinning. Wij hebben inmiddels een schat aan ervaring op het gebied van inspectie en inventarisatie in de buitenruimte. Bovendien kennen we de bestaande (beheer)systemen op ons duimpje. Onze consultants adviseren u graag bij vraagstukken over data-uitwisseling, het opzetten van inspecties of het gebruik van GIS-data in het veld.

DataQuint, de makers van GeoVisia.

Conxillium

DataQuint maakt onderdeel uit van Conxillium. Conxillium bestaat uit acht bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor de lokale overheid: BeheerVisie, DataQuint, GeoTax, I-Real, JCC Software, Pharox, Procura en SIM. Samen maken we ons sterk voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. Een overheid die professioneel, snel en transparant werkt. En daarmee burgers laat zien dat hún belang voorop staat.