Praktische inrichting met slimme werkprocessen

Goed beheer van de buitenruimte begint met het goed registreren van alle objecten in de buitenruimte. De inrichting van je beheerpakket is hiervoor essentieel. Maar hoe kom je tot een goed model dat aansluit op de landelijke standaarden, maar ook slimme werkprocessen bevat zodat je praktisch aan de slag kunt? IMBOR+ is de projectinrichting die jou daarbij helpt.

Hoe het werkt

IMBOR+ is een standaard projectinrichting voor de basisregistraties van objectgegevens uit de openbare ruimte. De inrichting is conform het Informatiemodel Beheer Openbare Ruimte (IMBOR) van het CROW. Deze standaard ondersteunt gemeenten bij het vastleggen van de objectgegevens in een goed en doordacht gestandaardiseerd model.

Naast de IMBOR-standaard hebben wij de inrichting verrijkt met een aantal extra’s: praktische kennis in de vorm van slimme paspoorten, legenda’s en werkprocessen. Deze toevoegingen zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring met het gebruik van een beheerapplicatie en is getoetst door diverse kennispartners die dagelijks in de praktijk werkzaamheden uitvoeren met GeoVisia. Deze uitbreiding vormt de plus in IMBOR+.

Met IMBOR+ kun je meteen aan de slag als beheerder. Wij leveren de standaard projectinrichting voor GeoVisia, die plug & play geïnstalleerd kan worden. De praktische inrichting stelt je in staat om met gebruiksvriendelijke en praktische werkprocessen je buitenruimte te beheren. Hiermee wordt het beheer van het openbaar domein een stuk makkelijker en overzichtelijker.

IMBOR+ in het kort

Sluit aan op de landelijke standaarden

Eenvoudig gegevens uitwisselen en aansluiten bij wet- en regelgeving

Plug & play aan de slag

Met een goed doordachte en praktische projectinrichting kun je als beheerder meteen aan de slag

Gericht op de gebruiker

Helemaal gericht op de dagelijks gebruiker door slimme werkprocessen die getoetst zijn door onze kennispartners.

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van IMBOR+? Bel of mail ons voor een vrijblijvende demonstratie.

Vraag een demo aan