Data uitwisselen vanuit élk bestandsformaat

Hoe meer data, hoe beter. Maar wat als de data die je zou willen gebruiken uit een andere applicatie komt of het ‘verkeerde’ bestandsformaat heeft? De Data Workbench lost het voor je op.

Hoe het werkt

De Data Workbench is een aparte applicatie die ontworpen is voor het omzetten van bestandsformaten. Zo kun je data uit GeoVisia uitwisselen met gebruikers van een andere applicatie en andersom.

De Data Workbench bevat twee standaarduitwisselingsformaten: Rib-X en SUF-WEG.

In Rib-X staat de riooldata met daarin de vervalleidingen en putten. Rib-X bevat het volledige inspectierapport met daarin de waarnemingen, foto’s en video’s. Importeer Rib-X in GeoVisia en de data is zichtbaar bij de vervalleidingen en putten.

SUF-WEG bevat de informatie die nodig is voor een visuele inspectie van wegvakonderdelen. Naast de algemene gegevens van het wegvakonderdeel kunnen schadebeelden geregistreerd worden, zoals voegwijdte, randschade en oneffenheden.

Het importeren en exporteren van gegevens is met GeoVisia eenvoudig  doordat deze functies via werkbladen geïntegreerd zijn. Het exporteren gebeurt vanuit een lijstoverzicht, waardoor data snel overgezet kan worden.

Workbench in het kort

Wissel eenvoudig data uit

Snel data uit GeoVisia delen en uitwisselen met andere partijen.

Zelf selecteren van objecten

Maak een selectie in het lijstoverzicht en exporteer alleen datgene dat geïnspecteerd of gereinigd moet worden.

Maak elk type bestand werkbaar

Zet formaten die niet worden ondersteund om in formaten die je wel kunt gebruiken.

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Data Workbench? Bel of mail ons voor een vrijblijvende demonstratie.

Vraag een demo aan