Schouwen kan makkelijker

De kwaliteit van de openbare ruimte is belangrijk. Hierbij is het nodig om regelmatig te controleren of de buitenruimte op basis van jouw eisen is beheerd. Met Beeldkwaliteit schouw je de objecten eenvoudig, zodat de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Hoe het werkt

Het bijhouden en monitoren van de kwaliteit van de buitenruimte is belangrijk. Maar hoe houd je dit als organisatie in de gaten? Veel Nederlandse gemeenten maken gebruik van beeldmeetlatten – foto’s, beschrijvingen en prestatie-eisen van de openbare ruimte – om kwaliteit inzichtelijk te maken.

De add-on Beeldkwaliteit maakt het monitoren van de kwaliteit van de openbare ruimte makkelijk. Met Beeldkwaliteit richt je naar eigen voorkeur en inzicht een catalogus in met de eisen die jij stelt aan jouw openbare ruimte. Maar ook waar de schouwrondes aan moeten voldoen, zoals het aantal locaties dat de beheerder moet bezoeken. Allemaal specifiek ingericht op jouw situatie.

De resultaten van de schouwrondes – de inspectierondes die de kwaliteit van de buitenruimte controleren – kun je vervolgens makkelijk terugvinden in een tabel. Dit zorgt ervoor dat rapportages in een mum van tijd gemaakt kunnen worden.

Beeldkwaliteit in het kort

Zelf je schouwcatalogus inrichten

Richt zelfstandig een catalogus in of importeer de CROW-standaard en gebruik deze als basis.

Handige rapportagetools

Haal het maximale uit de schouwresultaten met de locatie-, management-, trend- en sanctierapportages.

Eenvoudig te bedienen

In de Calculator zitten paspoorten die helemaal ontwikkeld zijn voor het schouwen. Heel makkelijk in gebruik dus!

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van Beeldkwaliteit? Bel of mail ons voor een vrijblijvende demonstratie.

Vraag een demo aan