De gebruiker is de baas

Meer data vastleggen dan de geijkte lijstjes? Slim beheer vraagt om een open beheerpakket. Waar je als gebruiker zelf de controle over hebt, zodat je het helemaal naar eigen behoefte kunt inrichten.

Hoe het werkt

Met GeoVisia Office zit je niet vast aan vooraf gedefinieerde velden. Je bepaalt zelf wat je over elk type object wilt weten en bijhouden. In de database kun je zelf lagen en velden aanmaken, zodat je in het systeem exact de informatie kwijt kunt die voor jouw beheer- en onderhoudsvragen relevant is.

Ook kun je voor elk type object eigen ‘paspoorten’ inrichten. Met kenmerken, keuzelijsten, rekenregels en validaties naar keuze. Eenmaal ingevulde data kun je in GeoVisia bovendien uitgebreid monitoren en analyseren. En in een handomdraai vertalen naar (thema)rapportages en kaartmateriaal.

GeoVisia Office in het kort

Open

Ontwerp zelf je ideale beheeromgeving, met exact die informatie die je nodig hebt.

Eenvoudig ontwerpen

Stel zelf paspoorten samen door kenmerken toe te voegen, keuzelijsten te bepalen en rekenregels op te stellen.

Analyseren en autoriseren

Analyseer, combineer en presenteer informatie. Creëer zelf legenda’s, koppel paspoorten en stel eenvoudig de rechten in voor collega’s.

De inspectie van speeltoestellen is nu sneller afgerond, de kwaliteit van de data is beter en onderhoud kan sneller plaatsvinden.

Michel van de Spijker,
Gemeente Geldrop-Mierlo

Bekijk meer referenties >

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van GeoVisia Office? Bel of mail voor een vrijblijvende demonstratie.

Vraag een demo aan