Van data naar inzicht

Data is pas waardevol als je er conclusies uit kunt trekken. Met Analytics creëer je als beheerder eenvoudig je eigen dashboards, waarmee je data op maat kunt analyseren, delen en rapporteren. Zo houd je grip op budget en planning.

Hoe het werkt

Analytics is een webapplicatie, dus installatie is niet nodig. Na het inloggen kun je als gebruiker een eigen prikbord inrichten, met de dashboards die voor jou relevant zijn. Daarmee kun je alle data uit GeoVisia inzien en analyseren.

Je krijgt snel zicht op bijvoorbeeld de kwaliteit van de buitenruimte, kosten versus begroting, of op aantallen storingen. Zulke informatie is bovendien makkelijk te delen met ketenpartners.

Analytics in het kort

Snel inzicht

Data die goed en aantrekkelijk is weergegeven. Een persoonlijk prikbord met alleen díé dashboards die voor jouw werk relevant zijn.

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig

Een logische, intuïtieve en herkenbare interface. Dashboards zijn eenvoudig zelf te maken, te bewerken en te verwijderen.

Makkelijk samenwerken

Een dashboard is via de webinterface in een handomdraai te delen met ketenpartners.

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van Analytics? Bekijk alle functionaliteit in deze video. Of maak vrijblijvend een afspraak voor een live demonstratie.

Vraag een demo aan