Eenvoudig heldere bestekken maken

Welk werk moet er in de buitenruimte gedaan worden en tegen welke kosten? Vanuit een project in GeoVisia kun je met Calculator eenvoudig een bestek opzetten, doorrekenen en exporteren.

Hoe het werkt

Als je als gemeente of organisatie het onderhoud aan de openbare ruimte uitbesteed aan andere partijen is het belangrijk om een takenpakket – of bestek – samen te stellen. In dit pakket staat omschreven welke werkzaamheden de partij moet uitvoeren en onder welke voorwaarden dit moet gebeuren. De Calculator helpt bij het maken, vullen en doorrekenen van de verschillende posten die het bestek vormen.

In de Calculator worden bestekposten ingeladen en vervolgens gekoppeld aan de objecten op de kaart in GeoVisia. De aantallen per post worden zo bepaald, waardoor je bedragen ook makkelijk kunt berekenen. Nadat het bestek gevuld is, kunnen de gegevens geïmporteerd worden naar een standaard bestekformaat. Importeer vervolgens de bedragen van de samenwerkende partijen en de Calculator berekent direct hoeveel geld jij kwijt bent aan het onderhoud van de openbare ruimte.

Calculator in het kort

Bestekposten inzichtelijk op de kaart

Direct geografisch inzicht in je bestek.

Eenvoudig inzicht

Eén keer bestekposten koppelen aan dynamische data en je bent verzekerd van kloppende aantallen en bedragen.

Makkelijk tarieven vergelijken

Importeer tarieven van aannemers en bereken automatisch de bestekpost- en totaalbedragen.

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Calculator? Bel of mail ons voor een vrijblijvende demonstratie.

Vraag een demo aan