Release GeoVisia 6.3.4

Geplaatst door op 12 februari 2018

Een goed begin is het halve werk! Dat hebben de ontwikkelaars van GeoVisia goed in hun achterhoofd gehouden. Want hoe kun je 2018 beter starten dan met de release van versie 6.3.4? Vanaf vandaag kunt u van het Service Center een bericht verwachten dat 6.3.4 voor u beschikbaar is. Voor klanten op de DQ Cloud rollen wij de nieuwe versie over ruim 2 weken uit.

Addons

Wat kunt u verwachten van deze nieuwe versie? Veel, heel veel. Sowieso leveren wij u alles wat wij op de roadmap hebben aangegeven. Afhankelijk van uw licentie kunt u met deze versie de volgende nieuwe of vernieuwde addons verwachten:

  • Beeldkwaliteit. Deze vernieuwde addon stelt u in staat om zelf te bepalen welke meetlat u gebruikt en op eenvoudige wijze groepen, thema’s en schouwrondes in te richten. Vanzelfsprekend is de addon zowel op desktop als in het veld te gebruiken.
  • Street Smart. De opvolger van Globespotter van Cyclomedia. Met Street Smart kunt u cyclorama’s inzien én historische beelden opvragen.
  • Verkeerstekens. Ook deze addon is nu beschikbaar voor 6.3. Verkeerstekens worden op de kaart getoond (mét rotatie) en kunnen worden geplot naar PDF.

Maar er is meer

We hebben namelijk ook een groot aantal wensen die we van u hebben binnengekregen – en die het werken met onze software een stuk gemakkelijker maken – opgepakt. Zo zijn de mogelijkheden voor het printen naar PDF in Office uitgebreid en kan de geometrie in een tijdelijke laag (bijvoorbeeld een shape die in de legenda is gesleept) nu gekopieerd worden naar een volglaag. Ook in Online zijn mooie dingen gebeurd: zo kunt u nu ook in Online meten! Wat we ook hebben gedaan: 6.3.4 is een 64 bits versie. Dat gaat u vooral merken in de performance; 6.3.4 is nóg sneller.

Heeft u vragen over de nieuwe versie? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde Berichten