Softwareontwikkelaar

Geplaatst door op 07 november 2018

Oké, dus jij wilt software ontwikkelen. Prima keuze, vinden wij. En je vindt het ook nog eens belangrijk om jezelf als een speer te ontwikkelen én deel uit te maken van een team dat plezier hoog in het vaandel heeft? Dan zouden wij best eens goed bij elkaar kunnen passen! Wij staan namelijk te trappelen om van jou een kick-ass softwareontwikkelaar te maken. Zo eentje die altijd ontwikkelt met de gebruiker in zijn achterhoofd. En die het niveau van onze software, samen met het team, naar ongekende hoogte kan brengen.

Wat ga je doen?

Ons belangrijkste softwareproduct is GeoVisia. Wat GeoVisia doet? Dit pakket helpt gemeenten, aannemers en advies- en inspectiebureaus om de openbare buitenruimte in kaart te brengen en te houden. Op het GeoVisia platform ontwikkelen wij steeds nieuwe toepassingen, die het leven van de gebruikers net een stukje makkelijker maken. En daarmee het inzicht in de openbare ruimte net een stukje beter.

Als Softwareontwikkelaar speel jij hierin een belangrijke rol. Jij bent verantwoordelijk voor het bouwen van kwalitatief goede software. Het spreekt voor zich dat je hierbij rekening houdt met de geldende standaarden en richtlijnen. Je verzorgt ook de technische documentatie, conform de functionele beschrijvingen.

Uiteraard gaat in het eerste halfjaar alle aandacht uit naar jouw ontwikkeling. We beginnen met een uitgebreid introductieprogramma en zorgen ervoor dat je in no time volledig thuis bent in het GeoVisia platform en de verschillende databases. Op de afdeling Ontwikkeling staat een klein legertje collega’s klaar om ervoor te zorgen dat jij na je inwerkperiode je tanden kunt gaan zetten in het bouwen van mooie software!

En wat verwachten we van jou?

Net als wij ben jij gek op complexe vraagstukken. Door logisch te redeneren, mogelijke oorzaken op te sporen, hoofd- en bijzaken te scheiden en verbanden te leggen kom jij als geen ander tot de essentie van deze vraagstukken én de oplossing. Je denkt proactief mee, helpt graag en je bent ervan overtuigd dat samenwerken beter is dan alleen. Als je dan ook nog eens een enthousiast type bent en wat gevoel voor humor meebrengt, pas jij prima binnen ons team.

Verder vragen we nog het volgende van je:

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt kennis en ervaring met C#
  • Je hebt kennis van het .NET platform
  • Je hebt ervaring in het lezen en schrijven van Unified Modeling Language
  • Je hebt kennis van de SCRUM-rol teamlid als ontwikkelaar
  • Ervaring met en kennis van het werken met databases (Oracle, PostgreSQL en SQLite) zou niet slecht van pas komen

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een jonge, professionele en groeiende organisatie. Behalve een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een inspirerende en innovatieve werkomgeving met projecten om je vingers bij af te likken.

Werken bij DataQuint

En dan wil je natuurlijk weten waar je eigenlijk terecht komt! Bij DataQuint maak je deel uit van een groeiende club van rond de 35 jonge IT-professionals. Korte lijnen, een informele sfeer en de bereidheid om elkaar én onze klanten te helpen zijn wel zo’n beetje de belangrijkste kenmerken van onze organisatie. Er is véél ruimte voor ieders input, iedereen draagt zijn of haar steentje bij.

DataQuint is onderdeel van de Conxillium Group. Conxillium bestaat uit vijf IT-organisaties die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor de lokale overheid. De organisaties delen hun voornaamste missie en maken zich sterk voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. Gunstig detail: carrièremogelijkheden binnen Conxillium zijn ruim en divers.

Kijk voor meer informatie op www.dataquint.nl en https://www.conxillium.com/nl/

Iets voor jou?

Lijkt deze functie je wel wat en pas je in het profiel? Mail dan je CV en motivatie aan Henk Horsman via HR@conxillium.com o.v.v. Vacature Softwareontwikkelaar.

Heb je vragen over de functie? Dan kun je bellen met Ewoud van Hiele. Hij is te bereiken via (010) 264 18 88.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerde Berichten

Twitter wordt geladen