Ons team

Over DataQuint / Ons team

DataQuint werkt met een vast en groeiend team van enthousiastelingen, allemaal met een meer dan ruime portie kennis en creativiteit. Vakspecialisten met hart voor de software en gevoel voor betrouwbare IT-oplossingen. Ontwikkelaars, technisch consultants, IT-medewerkers en service center medewerkers  met één gezamenlijk doel voor ogen: het optimaliseren van uw (mobiele) data-inwinning.

Jan Peter Reumerman

Director Productmanagement

Een gedreven techneut die in een rap tempo met de klant kan communiceren. Jan-Peter is een enthousiaste sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Hij is 24/7 op zoek naar creatieve oplossingen en tevens Olympisch kampioen snelpraten.  

Almar van Kesteren

Commercieel Adviseur

Deze verkoper is een echte muziekliefhebber! Naast zijn muzikale hobby is Almar contactpersoon voor onze opdrachtgevers in het noorden om ze bij te staan bij de inzet van GeoVisia. Komt soms ook op kantoor.

Ronald van der Meer

Commercieel Adviseur

Deze volleyballer is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in de zuidelijke helft van het land. Bij Ronald werkt het eigenlijk heel simpel: klant blij, Ronald blij. En nog nét een stukje blijer als Feyenoord heeft gewonnen.

Michel Spek

Teamleider

Denkt mee en vooruit om de organisatie en opdrachtgevers verder te krijgen. Michel houdt zich vooral bezig met zaken die niets met IT te maken hebben en zorgt dat iedereen optimaal kan presteren! Deze sportieve volleyballer ontdekt graag bijzondere plekjes tijdens verre reizen.

Kees van Dalfsen

Teamleider Projecten

Als betrokken projectmanager is Kees voor onze opdrachtgevers het eerste aanspreekpunt. Hij leidt de projecten en stuurt het projectteam aan. Buiten het werk is Kees een echte levensgenieter! Altijd in voor een hapje en drankje!

Stephan Jansen

Projectleider

Deze manus van alles rust niet tot de klant tevreden is. Hij zorgt ervoor dat projecten tot in de puntjes worden uitgevoerd. Zijn roots liggen in Indonesië, waar hij dan ook erg graag naartoe reist om het land te bewonderen!

Sjoerd Haantjes

Projectleider

Deze rapportagekoning weet wel hoe hij de wensen van de klant moet vertalen om tot een goed resultaat te komen. Sjoerd draait zijn hand niet om voor een lastige klus die voor hem ligt. Als hij 'ok' zegt, weet je dat het goed komt!

Peter Snepvangers

Technisch Consultant

Heeft de wind graag in de zeilen. Peter houdt zich bezig met complexe conversies, inrichten van projecten en leidt klanten én collega’s op om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van GeoVisia.

Chris van der Vlugt

Technisch Consultant

Deze hoogvlieger heeft de wereld gezien en kent bijna elke BOR applicatie. Chris is op zijn best in grote complexe projecten en pakt uitdagingen graag aan. Heeft stiekem altijd wel een creatieve oplossing op de plank liggen.

Ernst Sonneveld

Technisch Consultant

Ernst gaat een uitdaging niet uit de weg! Hij stort zich dan ook vol overgave op alle ontwikkelingen bij DataQuint en onze klanten. Grote uitdaging naast zijn werk is het aanscherpen van zijn tijd op de 10 km hardlopen.

Arjan Gijlstra

Technisch Consultant

De grootste glimlach op de afdeling behoort toch wel toe aan Arjan. Altijd vrolijk en staat voor klanten klaar om ze verder te helpen bij het ontwerpen van een GeoVisia project. Hij deelt zijn uitgebreide kennis graag met collega's en klanten.

Kees van ’t Slot

Technisch Consultant

Geef deze man de moeilijkste puzzel op aarde en hij lost 'm op. En dat maakt hem sterk in zijn werk. Altijd is hij op zoek naar nieuwe uitdagingen, ook privé. Pas maar op, want voor je het weet zet hij je ineens op de foto.

Etjen Demin

Technisch Consultant

Van kleins af aan is Etjen al gefascineerd door technologie. Hij is dan ook breed ontwikkeld op dit gebied! Etjen is begonnen als IT Trainee en ontwikkelt zich nu verder tot Technisch Consultant. In zijn vrije tijd sport hij graag of speelt hij op zijn gitaar.

Pieter Laurman

Technisch consultant

Deze technicus heeft altijd al een grote interesse gehad voor computers. Komt dat even goed uit! Hij duikt graag in GIS-problemen en is erop gebrand deze op te lossen. In zijn vrije tijd kookt hij graag en rijdt hij motor (niet tegelijk).

Teus van Kouterik

IT-medewerker

Teus is onze installatie-goeroe. Vanwege de enorme bak aan kennis en ervaring die deze man in huis heeft, vormt hij verder eigenhandig de interne vraagbaak voor al zijn collega's.

Peter Stougie

Teamleider Service Center

Simpelweg niet gek te krijgen! Peter stuurt het Service Center aan en is de schakel tussen de ontwikkelaars en de markt met betrekking tot de productontwikkeling van GeoVisia. In het volleybalveld staat hij bekend om zijn feilloze passes.

Kevin Twigt

Service Center Coördinator

Deze atleet traint meer dan de rest van DataQuint bij elkaar. Bij DataQuint is Kevin verantwoordelijk voor het inrichten van projecten voor onze opdrachtgevers. Tevens is hij één van de bekende stemmen van het Service Center.

Anne Swart

Service Center Coördinator

Tijdens haar studie is Anne geïnteresseerd geraakt in GIS. Als Service Center Coördinator kan ze zich prima verder verdiepen in de toepassing en ontwikkeling hiervan. Anne tilt daarnaast het niveau van het DataQuint volleybalteam in haar eentje twee treetjes omhoog.  

Desmond Bouman

Service Center Medewerker

Desmond helpt anderen graag met computerproblemen en is altijd bezig om alles werkend te houden. De rol van Service Center Medewerker is dan ook op zijn lijf geschreven! In zijn vrije tijd geniet hij van quality time met zijn vrienden en rijdt hij graag motor.    

Dennis van Klaveren

IT-medewerker

Gestructureerd is de omschrijving van Dennis. Gelukkig past dat perfect om alle systemen vloeiend te laten draaien. Als beheerder vraagt hij het uiterste van onze systemen, als motorrijder test hij graag het uiterste van zijn motor.

Sietze Soet

Productmanager

Hij is nog volop bezig met zijn studie, maar past zijn kennis nu al uitstekend toe bij DataQuint. Klanten helpen maakt hem gelukkig en ons natuurlijk ook. Wie weet kom je hem nog eens tegen als hij op zijn 3D-geprinte racefiets voorbij sjeest.

Steven Voss

Technisch Consultant

Zijn IT ervaring en interesse in GIS vormen de perfecte ingrediënten voor een mooie plek in het DataQuint team! Buiten werk vind je Steven terug op het handbalveld en knuffelt hij graag met zijn kat.

Wesley Vernie

Service Center Medewerker

Een computerliefhebber in hart en nieren. Wesley is erg leergierig en zet alles op alles om onze klanten verder te helpen. In zijn vrije tijd is hij te vinden op en rond het water, waar hij graag aan zijn boot sleutelt.

Jim de Vet

Software Ontwikkelaar

Ardjan van Nuland

Productmanager

Deze zoetekauw kan als geen ander zeer nauwkeurig en helder de complexe datastructuren uiteenzetten en vervult zijn functie van Productmanager met stijl! Ardjan doet dat zonder een woord teveel te zeggen.

Ewoud van Hiele

Teamleider Ontwikkeling

Een volhardende duizendpoot die kan blaffen, maar niet bijt. Ewoud weet zich als road king in elk project staande te houden en overzicht te bieden. Beleeft het leven actief en geniet van elke stap.

Nico Brabers

Software Ontwikkelaar

Deze jongen brengt zoveel uren al lachend door op kantoor dat je zou denken dat hij er stiekem woont. Nico houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van de GeoVisia componenten & framework.

Jeroen van Heel

Software Ontwikkelaar

Onze eigen Asterix zet zich volledig in voor het ontwikkelen in de frond-end van GeoVisia. Jeroen gebruikt met zijn creativiteit altijd de nieuwste technieken om GeoVisia steeds te verbeteren. Praat net zo snel als hij programmeert.

Nicolai Sättler

Software Ontwikkelaar

Nicolai vindt het heerlijk om in zijn vrije tijd te duiken en is bezig voor zijn brevet op zee. Ook in zijn werk duikt hij graag in de materie en gaat hij diep om als Ontwikkelaar een topniveau te bereiken wat betreft programmeren.

Leroy Meijer

Software Ontwikkelaar

In zijn vrije tijd draagt hij baardmutsen (u leest het goed) en is hij een fanatiek gamer. Tijdens werk verruilt hij de baardmuts voor een koptelefoon om er zo uiterst geconcentreerd voor te zorgen dat hij niets mist met het ontwikkelen.

Priscilla van der Avoird

Secretarieel Medewerker

Priscilla's aanwezigheid staat garant voor een hartelijk ontvangst als je bij ons binnenloopt. Vrolijk en altijd tijd voor een praatje! Ook in haar vrije tijd houdt ze van gezelligheid, bijvoorbeeld op concerten en festivals.

Mark Pasman

Technisch Consultant

René de Wit

Software Ontwikkelaar

Hylke Tiesma

IT Trainee

Thomas van Aalst

IT Trainee

Peter de Jong

IT Trainee

Martijn Sterk

IT Trainee

Carola Venema-Koeken

Tester

Niek Duitscher

Commercieel Adviseur

Sanne Brasser

Sales Manager

Ruth Bos

Marketing Medewerker

Jij?

Bekijk onze vacatures

DataQuint is altijd op zoek naar nieuw talent. Wil je eens kennismaken, bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar HR@conxillium.com.