De webinars van DataQuint

Bekijk hier de webinars van DataQuint nog een keer terug

Regelmatig geven wij webinars over van alles wat er speelt op het gebied van beheer openbare ruimte: van de uitwisseling tussen BOR en BGT met de StUF-Geo IMGeo-koppeling tot tips & tricks voor het gebruik van GeoVisia. Wil je de webinars nog een keer terugkijken?

IMBOR+

IMBOR+ is de standaard projectinrichting in GeoVisia. IMBOR+ is een goed doordacht datamodel voor de basisregistratie van objectgegevens, helemaal conform de IMBOR-standaard van het CROW. Daarnaast bevat het model een plus: paspoorten, legenda's en werkprocessen gebaseerd op onze jarenlange ervaring, getoetst door onze kennispartners. Benieuwd hoe de inrichting eruit ziet?

StUF-Geo IMGeo

Het Standaard Uitwisselingsformaat Geo Informatiemodel Geografie (StUF-Geo IMGeo) verzorgt de uitwisseling tussen de BGT en BOR-data. Het koppelvlak StUF-Geo IMGeo is beschikbaar in GeoVisia. Benieuwd hoe het werkt?

Tips en tricks voor het gebruik van GeoVisia

Als beheerder van de openbare ruimte werk je dagelijks intensief met de beheerapplicatie GeoVisia. Maar maak je wel zo effectief mogelijk gebruik van de applicatie? In deze webinar neemt Arjan Gijlstra, technisch consultant bij DataQuint, je mee in praktische tips & tricks voor het gebruik van GeoVisia. Denk hierbij aan slim inrichten van paspoorten, legenda's en autorisaties, en het gebruik van GeoVisia Online. Wil je de tips & tricks nog een keer terugzien?

Quality Reports

Het succes van het beheren van de openbare ruimte valt of staat met de kwaliteit van je objectgegevens in GeoVisia. Maar hoe pak je dat aan? Met de Quality Reports krijg je snel en eenvoudig inzicht in de kwaliteit van je objectgegevens. Inclusief een overzicht van ontbrekende gegevens, dubbele objecten en fouten in je gegevens. Benieuwd hoe het werkt?

Release GeoVisia 6.3.8

De nieuwe release van GeoVisia is uit: versie 6.3.8. In dit webinar nemen we je mee in de nieuwste features in deze release. Ben je benieuwd wat er nieuw is?

GeoVisia Planning

Een goede planning en begroting voor het beheren en onderhouden van de openbare ruimte is essentieel voor elke gemeente. Daarom hebben wij GeoVisia Planning ontwikkeld: dé tool voor het maken van meerjarenbegrotingen en -planningen. Wil je weten hoe het werkt? Bekijk dan deze webinar.

Slimme werkprocessen voor het inrichten van bestekken

Werk jij regelmatig met externe partijen voor het uitvoeren van bestekken? In dit webinar laten we je de slimme werkprocessen zien die je kunt gebruiken in GeoVisia voor het inrichten en uitvoeren van bestekken.

GeoVisia 6 en de Project Manager

Ben jij aannemer of werk je bij een advies- of inspectiebureau? Deze webinar is helemaal gericht op deze markt en vertelt meer over hoe jij als bedrijf GeoVisia 6 kunt gebruiken.

Visie & Roadmap DataQuint

In deze webinar blikken we terug op 2020 en kijken we vooruit naar de toekomst. Wat is de koers van DataQuint en wat gaan wij concreet bouwen in 2021?